• Working Days

    9AM - 6PM

  • Saturday

    10AM - 8PM

  • Sunday

    Closed

Make it

HYALURON PEN LIP FILLER

CE ANUME REPREZINTA HYALURONPEN?

Aparatul ce are forma unui creion / stilou ce contine Hyaluron este un dispozitiv fără ac care face posibila depunerea acidul hialuronic pe buze aplicand o anumita presiune. Aceasta este suficient de puternică ( viteza acelor de approx. 800 km / secundă) pentru a depune Acidul Hialuronic în straturile cutanate epidermice superioare ale pielii, fără să creeze goluri vizibile. Riscul de aparitie a vânătăilor sau umflarea tesutului este destul de mic. Acest tratament este foarte avantajos pentru ca un pret la jumătate fata de cel al injecțiilor de buze și in plus este complet nedureros.

CAT TIMP SE MENTINE TRATAMENTUL?

In general rezultatele se mentin 6-9 luni în funcție de organism. După primul tratament, vă recomandăm să reveniți între 2 săptămâni și 2 luni pentru retus. Acest lucru este recomandat pentru a mentine un aspect ingrijit, a mentine volumul.

DE CE HYALURONPEN?

Acest tratament este ideal pentru clienții care nu se simt comfortabil in prezenta acelor chirurgicale, este fără durere, mai puțin invaziv, este rapid și permite clienților să obtina buze pline de volum si frumos conturate,estompeze liniile fine și ridurile. Hyalruonpen creeaza o presiune care face ca acidul hialuronic să se transforme în molecule Nano Scale ce sunt in final assimilate in piele. Diametrul acestor microace este de 0,17 mm, de două ori mai mic decât cel mai mic ac chirurgical.

CE ESTE CARACATERISITIC TRATAMENTULUI HYALURONPEN?

Procedeul cu Hyaluron creează volum, formă și ridicare.
Zonele de tratament includ:
Buze, linii nazolabiale, linii de marionetă, 11 linii, ridurile frunții.
Perfect pentru mărirea buzelor și reducerea ridurilor.

TRATAMENTUL ESTE SIGUR?

Acidul Hialuronic ajunge doar în stratul papilar al dermului, ceea ce îl face un tratament sigur, fără risc de ocluzie, deoarce nu patrunde adanc in suprafata dermei puncția vaselor de sânge este astfel evitata.

CE ESTE ACIDUL HALURONIC ȘI DE CE ESTE UTILIZAT?

Acidul hialuronic este un zahăr natural găsit în corpul uman, de asemenea cea mai hidratantă substanță din lume. Funcția principal este de a asimila apa in tesuturile dermei, menține astfel pielea hidratată, plină de viață și tinerețe. Deoarece organismul uman creează Acid Hialuronic în mod natural, nu este deloc probabil să existe reacții adverse. Acidul hialuronic este de asemenea principalul element structural al țesutului conjunctiv.

Pe măsură ce îmbătrânim, organismul produce mai puțin acid hialuronic și colagen. Pielea devine mai subțire, rezultând pierderea de hidratare și elasticitate. Acest lucru duce la paritia cutelor, pliurilor și să se dezvolte ridurile.
Adăugând acid hialuronic în piele, reînviem colagenul și promovăm un efect mai proaspăt.

CARE ESTE DIFERENȚA DINTRE HYALURONPEN ȘI INJECȚIILE CLASICE?

Injecțiile cu hyaluron pot avea un efect mare asupra aspectului general al feței umane. Cu cât cantiatea de hyaluron este mai mare si mai adânc injectată cu atat și efectul este mai mare și, de o durata mai luna. Când vine vorba de Hyaluron Pen, acesta patrunde doar în ​​stratul superior al dermului – dermul papilar, ceea ce înseamnă că adaosul de acid hyaluronic este mai mic si uniform distribuit dar care in final realizeaza același lucru. Injecția cu acid hyaluronic se diferentiaza printre altele de procedura Hylauronpen prin faptul ca injectarea acidului hyaluronic poata capata forme sferice peilea avand in final un aspect neuniform, neregulat. Hylauronpen – ul face posibil dispersarea sub piele pe intreaga suprafata tratata, a acidului hyaluronic, acesta nefiind inoculat într-un singur loc, ca în cazul injecțiilor.

CARE ESTE TIMPUL DE RECUPERARE ?

In cazule acestei procedure specific, nu exista un timp anume pentru recuperare, iar clienții isi pot relua activitatille specifice imediat dupa terminarea acesteia, spre deosebire de injectiile administrate prin tehnici tradiționale.

RESTRICȚII :

Exista anumite categorii de riduri ce nu se pot remedia cu tehnica Hylauronpen, se recomanda injecții clasice pentru un rezultat pozitiv. În funcție de organismul fiecarei persoane, pielea se poate umfla la început, poate dura câteva săptămâni, poate o lună. Astfel, am clasifica procedura Hyaluronpen ca fiind mai mult o soluție pentru îmbunătățirea estetică și nu pentru a lupta împotriva efectelor îmbătrânirii.
Din motive de siguranța sanatatii procedura nu este recomandata pentru: femeile însărcinate și femeile care alăptează, persoanele hiper-sensibile, persoanele cu herpes oral, cele sub 18 ani, cu o boală auto-imună, persoanele cu cancer de piele, cu acnee în jurul gurii, cu tăieturi pe buze și buze extrem de uscate si nu in ultimul rand persoanele ce alergie la Lidocaine. (Lidocaina este o substanță anestezianta, cantități mici)

INGRIJIREA BUZELOR / PIELII DUPĂ PROCEDURĂ:

Se recomandă ca, timp de 5 zile după tratament, să:
Consume 2 litri de apă zilnic,
Buzele și pielea trebuiesc hidratate cu un balsam pentru buze sau cremă fără parfumuri.
NU consumati alcool timp de 5 zile după tratament
Evitați saunele, lumina solară directă sau orice sursa de căldură direct.

REZERVĂRI PENTRU ACEST TRATAMENT:

Acest tratament presupune ca in prealabil să vă prezentați la salon pentru o consultație generala. Se va completa impreuna cu dvs un formular cu intrebari specifice procedurii. De asemenea se vor discuta printre altele despre configuratia dorita a buzelor sau despre liniile, ridurile care se doresc a fi tratate. Tot in cadrul acestei consultatii va fi necasar a fi achitat un avans de minim 50% din costul total al tratamentului.

Kaelin

 Lash & Lips Artist
office@thebrowhaus.ro

Testimonials

Am fost la Brow Haus Salon din momentul in care s-a deschis și am avut parte de cea mai stralucita experiență de pana acum intr-un salon de frumusete! Personalul salonului este foarte prietenos, amabil, sunt profesioniști in sensul adevarat al cuvantului, au cele mai bune intenetii si sugestii, in special dna. Cherese. Au făcut exact ceea ce am cerut și au făcut cea mai bună treabă! Recomand complet acest salon tuturor. Este un loc frumos, foarte îngrijit și curat. Am ajuns aici la recomandarea altor prietene, venind din alta zona a orasului dar cu siguranță mă voi întoarce, merită complet!
Kerry M ● Excellence Customer