• Working Days

  9AM - 6PM

 • Saturday

  10AM - 8PM

 • Sunday

  Closed

Make it

BROW SERVICES

MICROBLADING

Microblading-ul este o modalitate de implantare a pigmentului sub epidermă folosind o lamă minusculă special concepută, care lasă urme subtiri similare firelor de păr ce confera astfel un aspect cât mai natural. Împreună proiectăm forma dorita a sprancenei, pe deplin adaptată persoanei tale – culoarea aleasa va fi alcatuita din pigmenții de cea mai înaltă calitate doar pentru tine. Cu această metodă se pot crea aproape orice aspect, un finisaj luminos foarte natural sau o sprânceană frumos îndrăzneață. Sprancenele rare sau care au lipsă fire pot fi restabilite complet. Când se folosește aceasta tehnica, culoarea este depusă mai aproape de suprafața pielii decât atunci când se folosește o mașină, astfel ca aceste “ fire” de păr apar foarte fine și clar conturate. Fiecare tehnică este selectată individual pentru client iar selecția acesteia depinde în primul rând de starea sprâncenelor: naturale, de grosimea firului și cantitatea de păr. De asemenea, este foarte important să știți că rezultatul pigmentării este temporar (18-24 luni).

Calitatea si rezultatul acestui tratament special dainuiesc mult timp in schimb prețul acestuia a fost deja uitat.

 • Reimprospatare : 4-6 săptămâni / 200ron
 • Reîmprospătare anuală de culoare 12-24 luni / 300ron
Beautician Doing Eyebrow Correction
SHADDING

MICROSHADING(POWDER BROWS)

Această tehnică asigură o formă ideală a sprâncenelor printr-o umbrire blândă, adică prin aplicarea unui pigment pe bază de plante foarte gros pe piele. Efectul este similar cu evidențierea umbrelor, dar diferența uriașă este că efectul rămâne pentru 18-24 de luni. Rezultatul este extrem de natural și de neobservat – nu arată ca un tatuaj. Această tehnică este ideală pentru cineva care preferă aspectul machiajului convențional. Forma, culoarea și intensitatea sprâncenelor sunt selectate în funcție de caracteristicile faciale și preferințele clientului. Această tehnică este cea mai potrivită pentru clienții care au nevoie de o ușoară corecție a sprâncenelor atunci când există o cantitate suficientă de păr natural.

 • Tratament intretinere la o perioada de 4-6 săptămâni / 200ron
 • Tratament annual pentru culoare 300ron

MICROBLADING & SHADING (PROCES COMBINAT)

Aceasta combinatie de tratamente: Microblading impreuna cu Microshading este uimitor! Acesta devine din ce în ce mai popular, deoarece mulți clienți cu sprancene ce prezinta goluri, neregularitati considera aceasta soluția perfectă pentru a le corecta in mod cat mai profesionist.

Este un tratament perfect pentru aproape fiecare tip de piele, vârstă și culoare a pielii.

Microblading-ul creeaza acel efect de fire de păr, iar Microshadingul adauga aceea umbrire, în esență un efect de pulbere moale. Când le combini pe cele două, se creează un aspect final uimitor. Este ideal pentru definirea unei sprancene conturate intens, cu toate acestea particularitatea acestui tratament este că evită în continuare aspectul de bloc tatuat care poate fi adesea nefiresc.

Firele de par desenate prin tehnica Microblading se pozitioneaza, în mod normal, în fața și partea superioară a frunții pentru un efect natural, în timp ce umbrirea sprancenei este marcata la bază sau la bază spre mijlocul frunții.

Microshading-ul sau umbrirea sprnacenelor este o procedură foarte versatilă și poate fi aplicată oriunde pentru a se obține aspectul dorit. Este de asemenea excelent pentru acoperirea cicatricilor.

Microblading-ul și Microshading-ul pot crea, de asemenea, efectul Ombre (mai deschis la mai întunecat), de exemplu natural și mai

deschis la față și apoi mai puternic / mai închis la baza și coada sprânceanei.

Toate sprâncenele vor părea mai întunecate la finalizarea tratamentului, cu toate acestea, odată vindecate, nuantele de culoare vor patrunde in piele in final obtinandu-se culorea dorita. Decolorarea în faza de vindecare va fi de aproximativ 30 – 40%

Procedura durează aproximativ 2 ore în funcție de starea sprâncenelor. Întrucât este o procedură semi-permanentă, pigmentul va rămâne în pielea dvs. în jur de 2 – 4 ani, în funcție de tipul dvs. de piele, cu toate acestea, vă recomandăm o reimprospatare anuală a culorii.

Inaintea oricarui asemenea tratament va vom explica procedura in detaliu întotdeauna și identifica tot procesul ce va trebuii parcurs cu atenție, vă vom sfătui ca atare conform dorintelor dvs.

 • Tratament 4-6 săptămâni / 250ron
 • Tratament anual de culoare / 400ron
SHADING
DURATA REZULTATELOR?

Sprancenele ce au suportat un tratament Microblading-ul vor dura atât timp cât vor fi correct intretinute. Aceste proceduri sunt considerate semi-permanente și nu se vor decolora in timpul spalarii corpului / fetei, dar totusi în timp se vor estompa. Cerneala incorporata in piele va dura de la 1 la 3 ani. Frecvența tratamentelor de reimprospatare depinde de câteva variabile, inclusiv, dar fără a se limita la: deficienta de fier a organismului ( pigmentul are o compozitie de oxid de fier, iar corpul uman are proprietatea de a-l abosorbi), ușurința pigmentului folosit (culorile mai deschise tind să se estompeze mai repede), expunerea la soare cu cat expunerea la soare a zonei tratate este mai intensa atunci si decolorarea va fi pe masura acesteia. , tratamentele (coji chimice, lasere, retinoli topici sau produse anti-îmbătrânire vor face ca pigmentul să se estompeze mai repede). Rezultatele tratamentelor fie interemediare sau anuale NU pot fi garantate, intrucat fiecare persoana este unică și se vindecă diferit. Vom lucra impreuna cu dvs. și vom reevalua sprancenele astfel incat sa putem obține rezultatele dorite. Firele de păr nou trasate se pot vindeca mai curat pe tipurile de piele mai uscate, iar tipurile de piele grasă se pot estompa mai repede. Tratamentul de reimprospatare ne permite să evaluăm modul în care pielea dvs acceptă pigmentul și vom face toate ajustările necesare la momentul respectiv.

CARE ESTE TIMPUL DE RECUPERARE?

Nu există o anumita perioada precisa de timp, cu toate acestea, vindecarea complete poate dura pana la aproximativ 14 zile. Culoarea sprancenii se va degrada cu până la 40-50%. În această perioadă, procedurile post-îngrijire trebuie urmate cu atenție.

CE ESTE O SESIUNE DE TOUCH UP / TRATAMENT REIMPROSPATARE / RETUSARE?

Aceasta procedura se recomanda a fi efectuată aproximativ intre patru până la șase săptămâni de la tratamentul inițial, deoarece este extrem de important a se asigura rezultatele cele mai bune. Folosim aceast proces pentru a seta forma și culoarea și pentru a face mici ajustări, dacă este nevoie. De obicei sunt necesare ședințe de retușare, pigmentul arată dramatic mai deschis după prima săptămână, iar al doilea tratament este folosit pentru a vă asigura că pigmentul a fost retinut. Modificări precum grosimea, densitatea, culoarea sunt abordate de asemenea in acest process al retusului.

POT BENEFICIA DE TRATAMENT ÎN SITUATIA IN CARE SUNT INSARCINATA?

Ca măsură de precauție, nu efectuăm servicii pentru gravide

CINE POATE BENEFICIA DE ACEST TRATAMENT MAKEUP SEMI-PERMANENT?
 • Persoanele foarte active ce au puțin timp pentru aplicarea machiajului zilnic.Persoanele cu alergii la machiajul convențional.Persoanele cu stiluri de viață active.Cele care suferă de alopecie, vitiligo sau orice altă cădere a părului sau pigment care schimbă condițiile pielii.Persoanele care au suferit arsuri și supraviețuitori ai cancerului.Oricine dorește să-și îmbunătățească aspectul natural, nu există o limită de vârstă.
CONTRAINDICAȚII :

*Sarcina sau alăptarea

* Diabetice

* În curs de chemoterapie (consultați medicul)

* Infecții virale și / sau boli

* Hipertensiune arterială necontrolată

* Afecțiuni cardiace

* A suferit un transplant de organe

* Iritații ale pielii sau psoriazis în zona tratată (erupții, arsuri solare, acnee etc.)

*Piele sensibilă sau sângerare cu ușurință

* Rozacee

* Bolnav (răceală, gripă etc.)

* A avut Botox în ultimele 3 săptămâni

* Folosind solutii Reaccutane

De asemenea acest proces nu este recomandat celor :

*care au pori cu adevărat mari sau cu un ten gras. Rezultatele dvs. vor părea mai pufoase.

 

*nu este ideală pentru clienții cu părul sprancenelor gros cu excepția cazului în care sunt dispuse sa incerce o combinație de microblading & microshading.

PREGATIREA PENTRU TRATAMENT:

Vindecarea durează în general aproximativ 14 zile, așa că vă rugăm să planificați activitatile corespunzător.

* Vă rugăm să eliminați consumul de aspirină, ibuprofen, consumul de niacină cu cel puțin o săptămână înainte de programare.

 ACESTE SUPLIMENTE SUBTIAZA SANGELE CEEA CE POATE CONDUCE LA SANGERARI ÎN TIMPUL PROCEDURII.

 

* Cu o săptămână înainte: încetați să luați următoarele suplimente (vitamina E (aceasta include suplimentul pentru păr, piele și unghii), B6, Omega 3, Gingko Biloba, sunătoare, uleiuri de pește), deoarece contribuie la subțierea sângelui și poate afectează eficacitatea anestezicului. Puteți relua administrarea de vitamine după finalizarea tratamentului.

Cu o lună înainte:

OPRITI UTILIZAREA ORICAROR PRODUSE SKINCARE CARE POT IRITA SUPRAFATA PIELII. ACESTEA INCLUD, DAR NU SUNT LIMITATE LA: ACID GLICOLIC, ACID SALICILIC, ACID LACTIC SAU AHA, CREMELE RETINOLULUI, SCRUBURI EXFOLIANTE. FĂRĂ TRATAMENTE LASER, COJI CHIMICE SAU ALTE TRATAMENTE FACIALE 4 SĂPTĂMÂNI.

ESTE DUREROS?

Majoritatea clienților raportează de la puțin la nici un fel de durere. Cu toate acestea, nu putem garanta că va fi cea mai plăcută experiență și s-ar putea să doară puțin cu siguranță. Vestea bună este că vom aplica un anestezic cu 30 de minute înainte de tratament și șansele sunt că veți simți puțin sau fără durere.

INGRIJIREA DUPA TRATAMENT

Ziua tratamentului: curățați ușor zona cu un servetel curat pentru a absorbi excesul de lichid limfatic. Faceți acest lucru în fiecare oră pentru întreaga zi până când s-a oprit secretia lichidului. Îndepărtarea acestui fluid previne întărirea limfei.

1-7 zile: Hidratare – aplicați o cantitate de unguent de forma/greutatea unui bob de orez pe un betisor cu bumbac și răspândiți-o pe zona tratată. Asigurați-vă că nu aplicați excesiv, deoarece acest lucru vă va sufoca pielea și va întârzia vindecarea. Unguentul trebuie să fie abia observabil pe piele. Nu puneți niciodată unguentul pe un tatuaj umed.

FOARTE IMPORTANT
 • Folosiți o husă de perna proaspătă
 • Pielea uscată lasati-o să se exfolieze în mod natural.
 • Ruperea cojilor formate in timpul procesului de vindecare poate provoca cicatrici sau pierderea culorii
 • Fără tratamente faciale, botox, tratamente chimice sau microdermabraziune timp de 4 săptămâni
 • Evitati exercitiile intense, transpiratie timp de o saptamana
 • Evitați expunerea directă la soare sau bronzare timp de 4 săptămâni după procedură. Purtați o pălărie în aer liber.
 • Evitați transpirația grea și dușurile calde lungi pentru primele 10 zile.
 • Evitați să dormiți pe față pentru primele 10 zile
 • Evitați înotul, căzile cu hidromasaj pentru primele 10 zile
 • Evitați machiajul topic, inclusiv cremele de protecția solară
 • NU frecați, rupeti cojile sau zgâriați zona tratată
O NOTĂ IMPORTANTĂ DESPRE SPALARE / IGIENA ZILNICA

Limitați dușurile la 5 minute pentru a nu crea prea mult abur. Păstrați fața în afara apei în timp ce vă spălați corpul, apoi, la sfârșitul dușului, spălați-vă părul. Fața ar trebui spalata doar la sfârșitul dușului. Evitați clătirea excesivă și apa caldă pe zona tratată.