• Working Days

    9AM - 6PM

  • Saturday

    10AM - 8PM

  • Sunday

    Closed

know more

Despre Noi

Story
Constanta – Since 2019

Despre noi

Bine ați venit la Brow Haus – Brow & Beauty Salon din Constanta, locul special dedicat pentru  proceduri ale genelor, sprancenelor,buzelor si tratamentelor faciale,  personalizat in mod distinct pentru clientii cu stil ai Constantei si nu numai. Te vei simți minunat si comfortabil din momentul în care ii pasesti pragul. Vom lucra impreuna cu tine pentru a-ti crea un aspect exterior atemporal și personal.

Brow Haus – Brows & Beauty, este reprezentata asadar de stilisti proeminenți pentru sprâncene, gene și tratamente faciale. Am studiat și perfecționat design-ul si stilul sprancenele ideale, genele lungi groase pe care le doresti de multa vreme. Misiunea noastră este să scoatem in evidenta frumusețea fetei, astfel incat sa putem pune in valoare caracterul, stilul si valoarea Dvs.

În momentul în care vei părăsi acest spatiu exclusivist, te vei simți răsfățata, avand un infatisare noua ce radiaza in jurul tau, oamenii vor observa strălucirea și energia pozitiva emanata. Stilul si eleganta persoanei ce a beneficiat de serviciile salonului nostru vor fi remarcate si appreciate precum cele ale unei prestigios brand din lumea modei, fashion, style!

Cherese Swart – Beauty Specialist cu o experienta in acest domeniu de peste noua ani, are o pasiune inca din copilarie pentru frumusețe specializandu-se la o reputata academie din Africa de Sud. Cherese este complet instruită și certificată la nivel internațional pentru a efectua Microblading, urmand cursurile Academiei PhiBrows sub coordonarea unuia dintre cei mai buni profesori, Branko Babic. Academia PhiBrows este una dintre cele mai prestigioase institutii din acest domeniu cu o reputatie international recunoscuta pe plan mondial. Pentru a obține certificarea, acreditarea PhiBrows, trebuiesc   respectate si dobandite criterii, standarde foarte stricte, ca atare imi puteti viziona profilul in comunitatea PhiBrows:

http://www.phi-academy.com/community/

Microblading-ul este caracterizat de o analiza si o executie extrem de precisă, necesită o abilitate și o pregătire deosebită pentru a obtine reultate remarcabile.

Cherese a obtinut o vasta experienata în străinătate, unde a  profesat la cateva dintre cele mai cunoscute si renumite centre SPA. Avand o inclinare nativa pentru frumusețe și perfecțiune, Cherese va poate asigura că sprâncenele, genele Dvs vor fi realizate cu o viziune artistică și precizie aparte.

Ochii reprezinta fereastra către sufletul tău.

NU RATA!

FA-TI SPRANCENELE SI GENELE SA STRALUCEASCA CU OFERTE SPECIALE!

CHERESE

PHIBROWS ARTIST

office@thebrowhaus.ro

CHERESE & KAELIN

LASH & LIPS ARTIST

office@thebrowhaus.ro

KAELIN

Lash & Lips Artist

office@thebrowhaus.ro