• Working Days

    9AM - 6PM

  • Saturday

    10AM - 8PM

  • Sunday

    Closed

Make it

HENNA COUTURE BROWS

Cât de grozav ar fi să vă treziți dimineața si să aveți deja sprâncenele frumos conturate?

Cu ajutorul procedurii Henna, vă puteți vopsi temporar sprâncenele într-un mod nedureros și natural, astfel încât în fiecare dimineață sa arate perfect, fără a fi nevoie de alte machiaje, creioane. Este, de asemenea, o modalitate foarte bună de a testa forma / structura acestora înainte de a vă angaja la tratament Powder Brows.

Ce reprezinta precedeul Henna Couture?

Sprâncenele vopsite cu Henna sunt o formă de nuanțare a acestora, coloreaza pielea sub firele de păr. Scopul acestui lucru este de a crea o iluzie de profunzime și plenitudine în zonă.

Henna este un colorant natural obținut dintr-o plantă cunoscută sub numele de Lawsonia. Henna a fost cunoscuta încă din perioada egipteană când a fost folosită în mai multe scopuri, precum ar fi vopsirea părului, hainele, țesăturile, colorant pentru machiaj.

Procedeul de aplicare a vopselei Henna este foarte similar cu metodele de colorare utilizate în cultura tradițională indiană, cu toate că nuanțele au fost adaptate special pentru a răspunde tonurilor sprâncenelor.

Ce implică procesul cu henna?

În general, desenam linia sprancenii în forma preferată prin ceara și metoda de pensare, apoi selectăm o nuanță de henna adecvată pe care să o utilizăm in decursul procesului de vopsire effectiv.

Pulberea de henna și apa de trandafir demineralizată sunt amestecate pentru a crea o pastă, care este apoi aplicată prin forma sprâncenelor și lăsată să se imbibe în piele timp de 10-15 minute.

Se aplică vopsea cu o intensitate mai mică la inceputul sprancenei si cu o cantitate mai mare în arc și catre coadă pentru un efect ombré.

Care este diferenta dintre Henna si alte tratamente asemanatoare temporare?

Henna este o alternativă sigură și naturală pentru nuanțare și colorare. Este un produs vegan prietenos și nu conține activatori de peroxid, ceea ce o face o opțiune potrivită pentru oricine are pielea sensibilă.

Considerăm că majoritatea clienților preferă produsele Henna Couture in defavoarea nuanțele tradiționale, deoarece Henna este un produs natural și, în general, produce rezultate cu o durată mai lungă de viata.

In final aspectul va fi mat și mai pufos decât nuanțarea obișnuită. 

Cat timp rezista culoarea Henna și cum se menține?

Vopsirea cu Henna durează de obicei între 2-4 săptămâni, dar depind de tipul tău de piele. Dacă aveți un ten mai uscat, aceasta va tinde să dureze puțin mai mult decât in cazul unui ten mai gras.

Pentru a menține culoarea cât mai mult timp, este important să nu vă spălați excesiv fața / sprancenele.

Henna funcționează cel mai bine la clienții ce au o piele sănătoasă. Afecțiunile pielii precum psoriazisul, dermatita și eczema vor însemna că henna nu va dura atât de mult. Pielea proaspăt exfoliată nu este ideală.

Cu cât spranceana are mai mult păr cu atat este mai bine – persoanele cu un păr scurt în sprâncene nu vor avea rezultate de lungă durată.

  • Intretinere Henna Couture, 3-4 Sapt

Cherese

PhiBrows Artist – BBCSROU4206
office@thebrowhaus.ro

Testimonials

Am fost la Brow Haus Salon din momentul in care s-a deschis și am avut parte de cea mai stralucita experiență de pana acum intr-un salon de frumusete! Personalul salonului este foarte prietenos, amabil, sunt profesioniști in sensul adevarat al cuvantului, au cele mai bune intenetii si sugestii, in special dna. Cherese. Au făcut exact ceea ce am cerut și au făcut cea mai bună treabă! Recomand complet acest salon tuturor. Este un loc frumos, foarte îngrijit și curat. Am ajuns aici la recomandarea altor prietene, venind din alta zona a orasului dar cu siguranță mă voi întoarce, merită complet!
Kerry M ● Excellence Customer