• Working Days

    9AM - 6PM

  • Saturday

    10AM - 8PM

  • Sunday

    Closed

Make it

BROW LAMINATION

BROW LAMINATION

Acest procedeu include nuanțarea, conturarea sprancenei, finisarea acesteia.

Laminarea BLX este noul nostru tratament pentru sprancene care relaxează și reformează firele de păr. Este una dintre cele mai populare metode de a restiliza sprancenele, facem referire aici la aspectul „spranceana pufoasă”. Aceasta oferă aspectul unei sprancene moderne, cu firele de par frumos indreptate si aranjate.

De asemenea, acest tratament se aplica in cazul in care doriți să vă corectati forma acestora. De exemplu, daca sprancenele dvs. sunt neregulate sau ondulate, au un aspect neingrijit, acest procedeu le vor face ușor de aranjat, îngrijit și ordonat.

Posibilitatea de a redesena sprâncenele dvs într-o poziție nouă aduce un plus infatisarii – aceasta se datorează faptului că puteți acoperi goluri sau zonele rare, le faceți să apară mult mai pline. Tratamentul este conceput pentru a vă îmbunătăți forma sprancenelor, indiferent de problemele exsitente ale acestora.

Vă rugăm să rețineți că Testul Plasture este necesare în prezent cu cel puțin 48 de ore înainte de FIECARE tratament. Acest lucru este necesar dacă ați avut sau nu acest test / tratament la alt salon. Nu se recomanda femeilor însărcinate, proaspetelor mamici ( 6 luni) sau celor care alăptează.

Vă rugăm să vă abțineți de la a va expune la soare timp de cel puțin 24 de ore înainte de tratament.

Cherese

PhiBrows Artist – BBCSROU4206
office@thebrowhaus.ro

Testimonials

Am fost la Brow Haus Salon din momentul in care s-a deschis și am avut parte de cea mai stralucita experiență de pana acum intr-un salon de frumusete! Personalul salonului este foarte prietenos, amabil, sunt profesioniști in sensul adevarat al cuvantului, au cele mai bune intenetii si sugestii, in special dna. Cherese. Au făcut exact ceea ce am cerut și au făcut cea mai bună treabă! Recomand complet acest salon tuturor. Este un loc frumos, foarte îngrijit și curat. Am ajuns aici la recomandarea altor prietene, venind din alta zona a orasului dar cu siguranță mă voi întoarce, merită complet!
Kerry M ● Excellence Customer