• Working Days

  9AM - 6PM

 • Saturday

  10AM - 8PM

 • Sunday

  Closed

Powder Brow

  /    /  Powder Brow
 • Tehnica sprâncenelor pudră este o metodă populară de machiaj semipermanent folosită pentru a îmbunătăți forma și volumul sprâncenelor. Această tehnică implică depunerea unor puncte mici de pigment pe piele cu ajutorul unei mașini-unelte pentru a crea un efect de pudră moale, cu aspect natural.Procesul începe cu o consultație pentru a determina forma și culoarea dorită a sprâncenelor clientului. Folosind o unealtă specială, tehnicianul va crea o serie de puncte mici de pigment într-un model de gradient care imită aspectul firelor de păr reale din sprâncene. Pigmentul este stratificat treptat pentru a obține nivelul dorit de densitate și formă. Spre deosebire de microblading, sprâncenele pudră sunt realizate cu ajutorul unei tehnici de punctare sau de umbrire care are ca rezultat un aspect mai difuz, mai moale. Rezultatul final este un set de sprâncene frumos îmbunătățite și definite, care arată natural și durează până la 2-3 ani. Sprâncenele pudră sunt potrivite pentru persoanele cu sprâncene rare sau inegale, pentru cele care au suferit pierderi de păr din cauza alopeciei sau chimioterapiei, sau pentru oricine își dorește o formă mai definită a sprâncenelor. Această tehnică necesită puțină întreținere și necesită retușuri minime, ceea ce o face o alegere populară pentru persoanele ocupate sau pentru cele care preferă un aspect mai natural al machiajului.
 • Brow Haus este un salon de înfrumusețare de primă clasă care oferă o varietate de servicii de înfrumusețare de înaltă calitate, inclusiv tehnica populară Powder Brow. Folosim cele mai noi tehnici și echipamente pentru a crea sprâncene frumoase, cu aspect natural, care să vă pună în valoare trăsăturile și să vă completeze stilul. Tehnica noastră Powder Brow este personalizată pentru a se potrivi nevoilor dvs. individuale, începând cu o consultație pentru a determina cea mai bună formă și culoare a sprâncenelor pentru dvs. Folosim doar pigmenți și echipamente de cea mai bună calitate pentru a ne asigura că sprâncenele arată perfect de fiecare dată.
 • La Brow Haus, înțelegem că fiecare client este unic și ne facem timp să vă ascultăm preferințele și preocupările. Scopul nostru este de a crea forma și culoarea perfectă a sprâncenelor, care să vă pună în valoare frumusețea naturală și să vă completeze trăsăturile.
 • Tehnica Powder Brow utilizata, este de lungă durată și necesită o întreținere minimă. Vă puteți bucura de noile sprâncene până la 2-3 ani, cu retușuri minime, ceea ce o face o soluție rentabilă și convenabilă pentru persoanele ocupate care doresc să arate mereu bine.
 • Vizitați Brow Haus astăzi și experimentați frumusețea și luxul suprem. Personalul nostru prietenos și priceput vă va ajuta să obțineți sprâncenele perfecte pe care vi le-ați dorit întotdeauna.